Četvrtak 28.02.2013.
12:54
Informer

Šutanovac "prao" novac preko Miroslava Ilića?

Sumnja se da je Šutanovac "prljavim parama" kupovao stanove i automobile preko tasta
 


Izvori Informera iz Poreske uprave kažu da su predistražne radnje u vezi sa imovinom čuvenog pevača pokrenute još prošle jeseni. Ova istraga krenula je odmah nakon izjave Ilića da je zetu i ćerki kupio luksuzan stan u Beogradu u Njegoševoj ulici, na ime Aleksandra Bapca, Šutanovčevog najboljeg druga .  Takođe, otkrilo se da je džip BMW koji je koristio Dragan Šutanovac bio registrovan na Miroslava Ilića.
 

"Bio je to neposredan povod za pokretanje predistražnih radnji,koje su nas dovele do potpuno novih informacija. Već smo došli do veoma indikativnih podataka i mogu vam reći da će Ilić, ali i Šutanovac morati da odgovore na mnoga pitanja", kaže izvor lista.
 

Dalje dodaje da je utvrđeno da se imovina pevača i njegove porodice nesrazmerno brzo uvećala u vreme ministarskog mandata zeta Šutanovca.
 

"Mogu samo da vam kažem da je reč o nekretninama i to više njih, ali i nekim računima, novim i skupocenim automobilima. Ne mogu još ništa da tvrdim, ali postoji osnovana sumnja da je bivši ministar pokušao da imovinu sakrije iza povezanih lica", tvrdi sagovornik lista.
 

Miroslav Ilić je za Informer prokomentarisao:
 

"Šta kažete, vode istragu protiv mene i zeta? Pa neka ih, samo neka rade svoj posao. Nemam apsolutno ni jedan razlog da se palšim bilo čega, potpuno sam čist. Niko me još nije zvao ni na kakvo saslušanje, ali ako me budu zvali, odazvaću se i sve reći", rekao je Ilić.

2019 © - Vesti online