Ponedeljak 15.02.2010.
12:04
S. Đurić - Vesti

Hrvati neće da prikažu srpsku seriju!

Dve godine teške borbe da prikupi novac za snimanjerijaliti šoua: Tihomir Arsić
 

"Šou program 'Šesto čulo' biće prikazivan u svim zemljama bivše Jugoslavije, osim u Hrvatskoj. Oni su odlučili da otkupe licencu i da snime rijaliti šou sa svojim glumcima. Iako su u seriji angažovani i hrvatski glumci (Vanesa Radman igra jednu od glavnih uloga) oni su odbili da prikazuju srpsku seriju na svojim malim ekranima", otkriva Tihomir Arsić.
 

Ne kajem se

"Umem da kažem izvini i oprostim onda kad znam da nisam u pravu. Bio sam na vrhu i na dnu, kraljević i prosjak i ponosim se time. Ne kajem se zbog svojih postupaka, živeo sam život pun ljubavi i strasti, pa nemam razloga da se kajem ni zbog čega", priča Tihomir Arsić.

Kako ste došli na ideju da snimite ovaj rijaliti program?
"Sanjao sam da moja brigada policajaca rešava najrazličitije zločine i rešio sam da taj san pretvorim u stvarnost. Pošto ne volim rijaliti šou programe, jer ih smatram nehigijenskim za dušu, rešio sam da napravim svoj rijaliti u kojem će gledaoci moći da učestvuju uz brojnu glumačku ekipu. Imao sam dve godine teške borbe da prikupim sredstva. Zbog mojih političkih opcija i izbora nisam dobro došao u mnoge strukture sistema, pa mi je posao bio dodatno otežan. Imao sam dosta problema da prikupim sredstva za početak snimanja, ali su sada, kad je skoro sve gotovo, to slatke muke."
 

Muziku za "Šesto čulo" radila je vaša bivša supruga Biljana Krstić. Kakva je saradnja između vas dvoje?
"Muzika serijalu daje poseban ton. Nisam čuo bolju od ove. U početku sam malo strahovao da će Bilja i "Bistrik" napraviti retro, ali kada sam čuo mogu reći da zvuči ultramoderno. Moj odnos sa Biljom je savršen. Nema tu nikakve atrakcije. Logično je da mi u poslu pomaže neko koga dobro poznajem. Bilja je pravi profesionalac i ponosan sam na nju. Poseban je čovek i umetnik, a najveći obožavalac njene muzike je moja sadašnja supruga Jelena."
 

Posvećen deci

"Ne znam kakav sam glumac i prijatelj, znam da sam divan kuvar i otac. Posvećen sam svojoj deci i ona su mi sve u životu. Umem da viknem, ali se mi u kući nikad ne tučemo. Oni su moja najveća životna snaga i moj najjači životni motiv. Njihovo postojanje u meni budi poriv da iz sebe izvučem još više pozitivne energije", kaže Arsić, koji ima četvoro dece iz dva braka.

Zbog čega vas dugo nije bilo na malim ekranima?
"Svojom voljom nisam radio godinama, jer više nemam visoko mišljenje o glumačkoj profesiji. Činjenica da vas na ulici prepoznaju pekar ili apotekar ne znači da ste vi bolji od drugih. Zlonamernih ljudi svuda ima, nekada se pobijem ili posvađam s takvima, ali najčešće se pravim lud i naivan. Nikada nisam mrzeo."
 

Da li se i čega se plašite?
"Mraka, kučića i demokratije. Plašim se svega onog što čovek ne može da kontroliše, kao i Boga, a to što sam stariji njega se plašim sve više i više."

2024 © - Vesti online