Utorak 26.02.2013.
01:12
Beta

SNS: Epidemija "žutice" kod radikala

Odgovorili na optužbe radikala: Srpska napredna stranka
 

Povodom Mirčićevih tvrdnji da su predsednik Srbije Tomislav Nikolić i predsednik SNS-a Aleksandar Vučić dobili novac od Miroslava Miškovića i Stanka Subotića, SNS je ocenio da to "pokazuje koliko je kratak put od ljutog protivnika žutog režima do drvenog advokata Bojana Pajtića i zaštitnika njegovih politikantskih načela".

"Princip kreiranja političkog programa zasnovan na stvaranju izdajnika među istinskim borcima za konačan obračun sa korupcijom i kriminalom, još jednom je na snazi među ciničnim vođama SRS-a, koji streme ka beskrupoloznom opstruisanju trenutnog napora Vlade da se izbori sa najtoksičnijom sferom našeg društva", piše u
saopštenju SNS-a.

Naprednjaci su optužili radikale da na ovaj način "blate najpoštenije i najuglednije među nama, kako bi njihov nerad, neznanje i samoživost zasijalo punim sjajem kao jedini prihvaćeni sistem vrednosti".

"To im neće poći za rukom jer se rezultati rada Aleksandra Vučića i Tomislava Nikolića uveliko vide, a poverenje Srbije u njih raste iz dana u dan. Nikakvi cinični pokušaji maskiranih Pajtićevih glasnogovornika neće prekinuti put SNS-a ka konačnoj pobedi nad kriminalom i sveopštom korupcijom", piše u saopštenju.

Milorad Mirčić izjavio je danas da je Tomislav Nikolić dobio pet miliona evra od Miroslava Miškovića za vreme predizborne kampanje 2008. godine. Mirčić je na konferenciji za novinare optužio i potpredsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića da je u isto vreme od Stanka Subotića Caneta primio milion evra.

2024 © - Vesti online