Nedelja 24.02.2013.
16:59
Beta

Radikali u šetnji povodom 10 godina odlaska Šešelja u Hag

Oko tri hiljade pristalica SRS-a prošlo centrom Beograda povodom desete godišnjice odlaska svog lidera, Vojislava Šešelja, u Hag
 

Dovezeni iznajmljenim autobusima iz raznih krajeva, učesnici skupa "10 godina haške tiranije i 10 godina propadanja Srbije", održanog u Domu Sindikata, u pratnji policije su prodefilovali centralnim gradskim ulicama.

 

Ispred zgrade Predsedništva Srbije su skandirali "Kosovo je Srbija!", "Ne damo Kosovo!", "Tomo ustašo!", "Vojo slobodo!".

Ispred zgrade Predsedništva skandirali "Kosovo je Srbija!", "Ne damo Kosovo!", "Tomo ustašo!", "Vojo slobodo!": Govorili su i o "izdaji" bivših radikala Nikoliću i Vučiću
 

Govornici na skupu u Domu Sindikata, Nemanja Šarović, Zoran Krasić, Vjerica Radeta i Ivana Žigon su ocenili da Šešelj u Tribunalu "nadljudskim naporima" brani "dostojanstvo srpskog naroda i pravdu".

Govorili su i o "izdaji" bivših radikala - vicepremijera Aleksandra Vučića i predsednika Srbije Tomislava Nikolića koji, kako je rečeno, zajedno sa liderom socijalista i premijerom Ivicom Dačićem "prodaju nacionalne interese" zarad približavanja Srbije EU što su osudili.

2024 © - Vesti online