Subota 23.02.2013.
09:11
Telegraf, Informer

Uroš Mišić: Nisam tukao marince!

Demantuje učešće u prebijanju američkog marinca: Uroš Mišić

Njegov advokat Borivoje Borović negira da je za Mišićem raspisana potraga. Mišiću je, kaže, ostavljen rok do ponedeljka da se javi u policiju u svojstvu građanina i iznese svoju veziju incidenta u “Plastiku”.

Borović je potvrdio da se čuo telefonom sa svojim klijentom.

"On mi je kratko i jasno rekao: "Nisam učestvovao ni u kakvoj tuči”. Ja mu, naravno, verujem na reč. Policija je dolazila na njegvu kućnu adresu, ali ga tamo nije zatekla, pa su odmah krenule razne spekulacije. Njegovim roditeljima je saopšteno da treba do ponedeljka da se javi radi davanja izjave. Ukoliko se ne odazove pozivu, tek tada bi za njim bila rspisana potraga, jer bi se smatralo da je u bekstvu. Međutim, to se neće dogoditi", ubeđen je Borović.

Istinu o tome ko je sve i zašto učestvovao u obračunu sa dvojicom radnika obezbeđenja ambasade SAD zabeležile su kamere kluba. Te video snimke je odmah preuzela policija. Sem spekulacija, zvanično nije saopšteno ko su glavni akteri okršaja u kome su letele čaše i flaše i da li se na njima vidi navijač Zvezde.

Prema izjavama očevidaca, Mišić je bio u društvu trojice drugara, koji su se, iz nepoznatog razloga, sukobili s marincima A.Dž. Molerom (25) i H.E. Garsijom (27). Nih trojica su, navodno, pošto su marince oborili na pod, nastavili da ih šutiraju, dok ih obezbeđenje “Plastika” nije izbacilo napolje. Svi učesnici tuče su se razbežali pre dolaska policije.

2024 © - Vesti online