Subota 23.02.2013.
11:42
Vestionline, Telegraf.rs

Ćiro: Ludačka odluka HNS-a, BBB odbili karte

Navijači Dinama ne žele saradnju sa Hrvatskim nogometnim savezom - "BBB"

Naime, u "moru" zahteva i trebovanja, komšijski savez je odlučio da najmanje 4.000 ulaznica razdeli svim vodećim navijačkim grupacijama u zemlji.

Eto, svoj kontingent su odbili "dinamovci". Oni su odluku obrazložili rekavši da ne žele "privilegije od kriminalaca".

"Predsednik kluba navijača Bed blu bojsa obavestio nas je da napravimo popis sa imenima navijača koji žele da dobiju ulaznice za utakmicu sa Srbijom. Istu ponudu odmah smo odbili i obavestili predsednika kluba navijača BBB, da ne želimo da imamo bilo kakvu saradnju i kontakt sa ljudima iz HNS, već ćemo ulaznice kupiti u regularnoj prodaji", stoji, između ostalog, u zvaničnom saopštenju navijačke grupe BBB.

"Meč decenije" u Zagrebu između Hrvatske i Srbije se igra 22. marta na Maksimiru.

Ćiro: Ludačka odluka da za kartu moraš imati državljanstvo

 

Odluka Hrvatskog fudbalskog saveza da se zabrani prodaja karata svim ljudima koji nemaju njihovo državljanstvo i dalje nailazi na osude. Ako je verovati pojedinim medijima, oglasio se i zagrebački ombudsman, koji je rekao da bi "zbog odluke neko mogao da završi i na sudu u Strazburu".

 

Legendarni hrvatski trener Miroslav Ćiro Blažević, u izjavi za "Alo", kaže da bi čoveka koji je to smislio poslao pravo u ludnicu.

 

"Ljudi moji, odmah bi trebalo obući ludačku košulju i u ludnicu. To nije normalno i neviđena je glupost. Pa, ne može tako da se radi. Ne sme se Srbima zabranjivati da gledaju svoje fudbalere, a da ne pričamo o ostalima. Onda osim Hrvata, ni Japanci, ni Kinezi, ni Rusi, Francuzi... ne smeju da gledaju meč?!".

2024 © - Vesti online