Petak 22.02.2013.
21:48
Vestionline, Kurir

Novak pomagao povređenim kornjačama

Voli kornjače - Nole

"Naučio sam i to da neke njihove povrede uglavnom nastaju kao posledica naše nesmotrenosti: kada se upetljaju u ribarsku mrežu, ili ih zakače čamci i džet-ski, a nekad ih i ribari direktno povrede... Drago mi je da sam bio u prilici da pomognem:) Prelepo iskustvo", napisao je na svom Fejsbuk profilu Novak Đoković.

Najbolji teniser sveta je inače doputovao je u Dubai, gde će od ponedeljka, 25. februara učestvovati na turniru u glavnom gradu UAE.

Đokovića je odmah po dolasku na aerodrom u Dubaiju sačekalo prijatno iznenađenje, pošto je video plakate na kojima se najavljuje turnir. Na plakatima je slika prvog tenisera sveta, a na kojima piše: Povratak najboljeg!

Novak od 2007. godine stalno učestvuje na ovom turniru, a tri puta je pobeđivao i to 2009, 2010. i 2011. godine. Srpski teniser je prošle godine poražen u polufinalu od Britanca Endija Mareja.

Novak na pesku spojio odbojku i tenis

Nole je na pesku uspeo da spoji dva sporta: odbojku i tenis. On je tokom poslednjeg US Opena, kada se zajedno sa svojim timom nalazio kod Gordona Julinga, koji je već godinama domaćin Đokovića tokom poslednjeg Grend slema sezone, na pesku igrao odbojku sa reketima i teniskim lopticama.

Na jednoj strani su bili Đoković i Vemić, a na drugoj Marijan Vajda i Gordon Juling koji je već godinama Đokovićev domaćin tokom US Opena. Ovaj snimak nastao je na Julingovom imanju u Nju Džersiju.

2024 © - Vesti online