Četvrtak 21.02.2013.
21:04
Vestionline, Beta

"Planule" karte za "orlove" na Maksimiru

Spremni za "orlove" - Hrvatski navijači

Ceo kontigent od 24.000 ulaznica od 35.000 koliko Maksimir prima, rasprodat je za tri sata, potvrdio je komesar HNS-a Nikša Martinac. Zbog velike navale kompjuterski sistem je pao, pa je početak prodaje bio pomeren, ali su i pored toga ulaznice ubrzo "planule".

"Zahvaljujemo navijačima na ukazanom izuzetno velikom interesovanju za ovu utakmicu. Iskreno nam je žao svih koji nisu uspeli da kupe željene ulaznice, ali zahtevi i želje za ulaznicama koje su višestruko premašivali kapacitet stadiona jednostavno se nisu mogle zadovoljiti i samo su najsrećniji i najuporniji uspeli da kupe", piše u saopštenju.

HNS je pozvao navijače koji su kupili ulaznice da bodre svoju reprezentaciju uz sportsko poštovanje prema protivniku, a one koji nisu uspeli da dođu do karte pozvao u fan zone koje će biti organizovane širom Zagreba.

"Sve koji su uspeli da dođu do ulaznice pozivamo da dođu na Maksimir i svesrdno bodre naše reprezentativce uz sportski respekt prema protivniku, a one koji nisu bili te sreće pozivamo u fan zone, gde će biti organizovano zajedničko gledanje susreta na velikom platnu. Jedna velika fan zona biće organizovana i u krugu stadiona Maksimir", navodi se u saopštenju.

Utakmica između Hrvatske i Srbije biće odigrana u Zagrebu 22. marta.

2024 © - Vesti online