Četvrtak 21.02.2013.
18:31
Vestionline, Ag.

Ćavi: Milan je odigrao utakmicu iz snova

"Barselona je odigrala najgori meč u poslednjih pet godina" - pišu španski mediji

"Primili smo dva gola, ali smo to mogli da izbegnemo. Rezultat je veoma loš po nas, ali ovaj tim Barselone nikada ne odustaje. U drugom poluvremenu nismo igrali kao obično, dok je Milan imao utakmicu iz snova", rekao je Ćavi, a preneli su italijanski mediji.

Reprezentativac Španije je kazao da njegov tim mora da bude ujedinjeniji nego ikada, ako misli da se plasira u četvrtfinale.

"Znamo da sada neće biti lako da se plasiramo u sledeću rundu, ali ćemo svakako pokušati. Moramo da budemo ujedinjeniji nego ikada", kazao je Ćavi.

Loša igra i poraz Barselone od 2:0 dočekana je pravom kanonadom kritika u španskim medijima.

"Barselona je odigrala najgori meč u poslednjih pet godina", ocenila je "Marka" i dodala de je Mesi u tom meču jednostavno "nestao".

"Marka" je izrazila zabrinutost zbog opasnosti da sva četiri španska kluba - Valensija, Malaga, Real i Barselona ne prođu u četvrtfinale Lige šampiona.

"El mundo deportivo" navodi da je Barselona "bila neprepoznatljiva i da je potpuno zasluženo izgubila od Milana", ali se ipak nada "epskom revanšu".

"Barseloni će sada biti potrebna sva njena magija, ukoliko želi da se kvalifikuje u četvrtfinale", tvrdi ovaj španski list.

"Nema izvinjenja za ovakav meč!", navodi "Sport" u naslovu.


"Ovo je bilo najgore izdanje Barselone, koja je imala samo jedan šut u okvir gola", tvrdi "Sport", ali na stub srama stavlja i glavnog sudiju Krega Tomsona "koji nije video da je Zapata igrao rukom".

Barselona će u revanšu osmine finala dočekati Milan u utorak, 12. marta.

2024 © - Vesti online