Petak 22.02.2013.
08:00
zena.blic.rs

Top 10 tretmana na koje zvezde idu pre Oskara

Crveni tepih je mesto koje ne trpi nijednu manu: Dženifer Lopez na jednoj od dodela Oskara
 

Džejmi Šeril, medicinska sestra po zanimanju i suvlasnica salona lepote "Beauty Park Medical Spa" u Santa Monici, ovih dana je najzaposlenija u Holivudu. Ona je od ujutru do kasno uveče na raspolaganju je zvezdama koje žele da na prestižnu dodelu Oskara odu vitkije i podmlađenog izgleda.

- Ne volim da radim stvari u poslednji čas, ali zvezde imaju puno obaveza, a moraju da brinu i o svom izgledu. U ovom trenutku u našem salonu se radi kao na traci, primamo po tri klijenta, dok jedni rade tretmane tela, drugi su na tretmanu lica- kaže ova atraktivna plavuša koja je pre 14 meseci postala majka trojki.

- Među najpopularnijim tretmanima je instant zatezanje od glave do pete, laserima koji vraćaju elastičnost opuštenoj koži. Za svaku nepravilnost na ženskom telu postoji intervencija koja u roku od 48 sati rešava problem. Uvek se trudimo da ispoštujemo želje klijentkinje.

Klijenti ove atraktivne medicinske sestre su brojne zvezde šou-biznisa, među njima Dženifer Lav Hjuit, Kirsten Danst, Dženifer Lopez za koju Šeril kaže da je jedna od retkih u Holivudu koja ne radi tretmane botoksom, već se podmlađuje filerima. Ona otkriva deset predoskarovskih tretmana koji u najkraćem roku zaista čine čuda, za neke od njih zvezde moraju da plate i 3.000 dolara.

1. Bejbi fileri
Posebne ultra tanke igle kojima se u lice ubrizgavaju vrlo male količine hijaluronske kiseline kako bi se izravnale najsitnije bore bez ijednog ožiljka.

2. Instant zatezanje
Poseban uređaj emituje radio frekvencije koje trenutno zatežu kožu i ravnaju nepravilnosti poput celulita, a koža postaje neverojatno glatka i blistava.

3. Botoks lajt
Ubrizgavanje vrlo male količine botoksa na strateška mesta na čelu nakon čega mimika lica ostaje aktivna, a lice maksimalno zategnuto.

4. Vitaminske IM injekcije
Injekcije sadrže vitamine B i C koji koži daje dugotrajnu svežinu te je štite od nadražaja sunca i vetra.

5. Ubica bubuljica
Injekcije kortizona koji se ubrizgava na upaljeno područje. Unutar 48 sati bubuljica u potpunosti nestane, a oštećenja na koži se "zatvore" i nestanu.

6. Instant facelift
Zaglađuje teksturu kože i rešava problem crvenila ili nekih drugih iritacija uzrokovanim spoljašnjim uticajima, umorom, kozmetikom ili vremenskim prilikama.

7. Vaginalno pomlađivanje
Zahvat zatezanja kože na području bikini zone i bedara. Tretman u potpunosti rešava problem uraslih dlačica, crvenila i iritacija kože što je vrlo važno za lepotice koje nose haljine dubokih proreza.

8. Zatezanje masnih naslaga
"Ravnanje" površine celog tela. Posebnim uređajem za razbijanje masnoća momentalno se zateže stomak, a šlaufovi oko stomaka nestaju. Nema ni opuštene kože.

9. Električno zatezanje lica
Daje licu blistavost, potiče limfnu drenažu, ubija bakterije koje uzrokuju akne i briše podočnjake.

10. Maska protiv bakterijskih upala
Snažna šminka kao i agresivni tretmani lica mogu izazvati upale. Maska koja se sastoji od gaze natopljene tečnim kiseonikom ubija bakterije i umiruje kožu.

2024 © - Vesti online