Četvrtak 21.02.2013.
09:44
telegraf.rs

Muž i ljubavnik se izboli istim nožem

Foto: Arhiva
 

Priča kao iz filmova, dogodila se juče sat posle ponoći u jednoj porodičnoj kući u Mladenovcu. Čičić je ušao u svoj dom, a kada je otvorio vrata svoje sobe, imao je šta da vidi.

Krivična prijava za ljubavnika

Mladenovačka policija napisala je krivičnu prijavu Predragu Milosavljeviću (30) zbog krivičnog dela ubistva u pokušaju. Prema još nezvaničnim informacijama, on je već saslušan u policiji u vezi sa okolnostima krvoprolića.

U krevetu je sa drugim, njemu nepoznatim čovekom, bila njegova dvostruko mlađa supruga. Šokiran onim što je video, navodno je otišao do kuhinje i uzeo nož. Uz prepirku, prišao je Milosavljeviću i ubo ga u grudi.

Sagovornici iz policije, kažu da je nož ostao u telu ljubavnika, koji ga je potom izvukao i sav krvav ali besan zbog napada, nasrnuo na Čičića i ubo ga nožem dva puta u stomak.

- Policija je dobila prijavu da se pred kućom nalazi povređeni Predrag Milosavljević. Njemu je pomoć ukazana u domu zdravlja u Mladenovcu. Sa ubodnim ranama od noža u Urgentni centar i bez svesti, primljen je Nenad Čičić. Njemu su konstatovali teške telesne povrede opasne po život. Odmah je operisan, jer mu je nož oštetio jetru i dijafragmu. Nalazi se na poluintenzivnom odeljenju u Urgentnom centru – objašnjava naš sagovornik

Jedino ko u ovom ljubavnom trouglu koji se završio krvoprolićem, nije povređen, jeste Dragana Čičić, žena za čiju naklonost su se borila dvojica muškaraca.

O ovoj priči juče u Mladenovcu, niko nije želeo da govori, ali ono što niko ne krije, jeste saznanje da se njihov sugrađanin oženio dvostruko mlađom ženom.

2024 © - Vesti online