Sreda 20.02.2013.
11:29
Telegraf

Socijalisti tuže socijaliste zbog 400.000 evra!

- U utorak sam potpisao tužbu protiv Grada, nije bilo drugog izlaza, jer sutra će nas neko pitati zašto nismo radili svoj posao – kazao je Knežević.

Elektrodistribucija Vranje podnela je tužbu protiv Grada Vranja zbog neplaćenog duga od 45 miliona dinara za isporučenu električnu energiju iz prethodnih godina (Ilustracija)
 

Nova rukovodeća struktura u ED “Jugoistok Niš” (u sklopu koje posluje EDV) insistira na ažurnijoj naplati. Vranje i okolina imaju najslabiju naplatu na čitavom konzumnom području, pa više nema povlašćenih ni razumevanja da se naplata odlaže čak ni među stranačkim intimusima.

Gradonačelnik Zoran Antić, socijalista kao i Knežević, kazao je da je Grad priznao dug.

- Plaćaćemo ga prema planu reprograma. Time dokazujemo da ovde nema povlašćenih kada je reč o plaćanju struje – pomirljiv je Antić.

Knežević stvar ublažava konstatacijom da je Antić kao gradonačelnik ažurniji u plaćanju računa za struju od svog prethodnika Miroljuba Stojčića.

- Za četiri poslednja meseca lokalna samouprava platila je više za struju nego prethodno rukovodstvo grada za poslednjih godinu i po dana prethodnog mandata – naveo je Knežević.

Prošle sedmice i Gradskom odboru SPS isključena je struja zbog duga od oko 700.000 dinara. Još oko 100.000 dinara duguje njihov opštinski odbor u Vranjskoj Banji.

- Tražili smo reprogram i platili ratu da bi nas ponovo priključili. Ubuduće ćemo izmirivati obaveze, kao što moraju i svi ostali – zaključio je gradonačelnik i lider SPS Antić.

2024 © - Vesti online