Sreda 20.02.2013.
10:37
Vestionline, zvanični sajt

Vukoičić: Želeli smo pobedu, ali loše smo skakali

"Prepolovljeni" tim Zvezde umalo pobedio u Istanbulu

"Ova utakmica nažalost nije imala rezultatski značaj, ali su i pored toga oba tima želela pobedu. Odigrali smo sa velikom energijom u napadu, stvarali smo pritisak i u odbrani, ali smo protivniku dozvolili mnogo ofanzivnih skokova. Kada rivalu dozvolite 15 ofanzivnih skokova, nije lako dobiti utakmicu na gostovanju. Želim Galatasaraju sve najbolje u njihovom prvenstvu", rekao je Vukoičić posle meča.

Crvena zvezda je posle neizvesne završnice poražena 85:84. Najbolji igrač u redovima kluba iz Beograda bio je Boris Savović sa 20 poena i 13 skokova.

"Igrali smo dobro 38 minuta, ali smo na kraju napravili nekoliko grešaka. Galatasaraj je dobar tim i znao je to da iskoristi", rekao je Savović.

Zvezda je u poslednjoj četvrtini imala i sedam poena prednosti, a na kraju i napad za pobedu. Na sekundu do kraja Vuk Radivojević postigao trojku, ali ona nije priznata, pošto je sudija dosudio faul nad bekom ’crveno-belih’, ali pre šuta. Pošto turski tim tada nije izašao iz bonusa, Zvezda nije imala vremena da uputi šut.

2024 © - Vesti online