Utorak 19.02.2013.
08:00
B92

Kako izgledaju odmori beskrajno bogatih

Kakvo uživanje!
 

Odmor za bankrot

Iznos: 2.5 miliona dolara

Jedan muškarac iz Los Anđelesa priredio je nezaboravn rođendanski put u Francusku za svoju ženu i 30 njenih prijatelja. Za tu priliku uvezao je preko 20 skupocenih automobila iz cele evrope kako bi ona i njeni gosti mogli da uživaju u vožnji kroz vinogradarski region Bandol. Put je tom prilikom bio 90 minuta zatvoren za sve ostale vozače. Putovanje je takođe uključivalo i luksuzno krstarenje kao i lekcije od kuvara sa dve Mišlenove zvezdice.

Kada se pripadnici komunističke partije zabavljaju

Iznos: 1 milion dolara

Šest članova parlamenta u Rusiji, zajedno sa njihovim porodicama, isplanirali su jednomesečni odmor u Kanadi, kao i posetu Montrealu radi plastične operacije, ali su nažalost morali da ga otkažu kada su čuli cenu.

Sa ljubavlju iz Rusije

Iznos: 800.000 dolara

Ruski tajkun poveo je sedam svojih zaposlenih i njihove sinove na desetodnevno putavnje u Meksiko. Oni su od Moskve o destinacije stigli privatnim avionom, gde su iznajmili petnaest džipova, unajmili lokalnu policiju i privatno obezbeđenje za svaki deo puta. Prilikom odmora hrana im je donošena iz celog sveta: jastog iz Mejna, fazan iz Engleske i kavijar iz Rusije.

2024 © - Vesti online