Ponedeljak 18.02.2013.
10:38
Beta

Arunović osvojila Kup, počinju pripreme za EP

Zorana Arunović

Takmičari u Kupu Srbije su se borili po novim pravilima, u kojima se u finale ne prenose rezultati iz kvalifikacija.

"Bilo je prilično dobro, čak i za mene je bio iznenađuće dobar rezultat. Meč nije bio gladak, ali me raduje to što sam uspevala da se izvučem iz problema u koje sam upadala, što je za mene iznenađujuće u ovom trenutku i donosi mi dodatno samopouzdanje pred EP", rekla je Arunovićeva agenciji Beta posle finala.

Nedavno su u streljaštvu promenjena pravila, tako da se u finale ne prenose rezultati iz osnovnog dela, što ne odgovara mnogim strelcima, uključujući i Zoranu.

"U finalu opet počinjemo od nule i tu svako ima priliku da pobedi...Ova promena mnogo utiče na način razmišljanja...Finale je jedino bitno i sada svi gledaju da se sačuvaju za finale, a opet naprave dobar rezultat u kvalifikacijama. Finale je sada 70 odsto sreća i 30 odsto umeće, što ja mislim da nije dobro", kaže Arunović.

Članovi reprezentacije Srbije ostaće u Smederevu i početi pripreme za Evropsko prvenstvo, koje se održava od 23. februara do 3. marta u danskom gradu Odense.

Zorana Arunović je rekla da ne može da prognozira nikakav pojedinačni rezultat, već možda samo ekipni.

"Ostajemo danas u Smederevu na pripremama. Ne mogu ništa da kažem što se tiče očekivanja. Bobana Veličković i ja smo imale dobre rezultate i možda možemo u Danskoj do ekipne medalje, ali je sada sve neizvesnije u pojedinačnoj konkurenciji", rekla je Arunović.

2024 © - Vesti online