Nedelja 17.02.2013.
23:48
Vestionline, Beta

Vukoičić i Vujošević: Presudili promašeni penali

Odlična partija Raška Katića

Partizan je tada vodio sa 15 razlike, Zvezda je postigla koš, a onda su košarkaši promašili šest slobodnih bacanja. Crveno-beli su na kraju slavili sa 84:76.

"Jako je teško pobediti Partizan u bilo kom takmičenju. U meč smo ušli sa 2:0 u sezoni, što nam je dalo veru. Pozitivno sam iznenađen igrom Partizana u odbrani i napadu, jer su znali da kazne svaku lošu igru Zvezde...Ključni momenat je bio kada su vodili 46:31, posle čega smo dali koš a oni promašili šest penala", rekao je
Vukoičich novinarima i dodao da je njegov tim "jako loše" odigrao prvo poluvreme.

"Loše smo organizovali napad, imali smo šuteve koji nisu bili pravi...U drugom poluvremenu smo imali više asistencija i više timske igre, pa je krenuo i šut. Utakmicu smo priveli kraju dobrim napadom", rekao je Vukoičić.

Trener Zvezde pohvalio je navijače oba tima na fer i korektnom ponašanju.

"Ovo je pravi ambijent za košarku, a ne onaj kakav je bio u Kragujevcu".

"Biće dana za megdana" - Duško Vujošević

Duško Vujošević je ocenio da je publika mogla da vidi dobru utakmicu.

"Nismo uspeli da materijalizujemo znatno bolju igru u prvom poluvremenu i završimo sa boljom razlikom. Osnovni razlog tome je šest promašenih slobodnih bacanja u završnici, pa smo tako uspeli da pokvarimo i 14 razlike. Slabije smo počeli drugo poluvreme i tako smo otvorili utakmicu", rekao je Vujošević.

On je ocenio da se njegov tim diže iz utakmice u utakmicu i rekao da će "biti još mečeva".

Vujošević je najavio da će u narednih nekoliko dana održati konferenciju za novinare da bi odgovorio na "pisanje štampe" od završnog turnira Kupa Radivoja Koraća do danas.

2024 © - Vesti online