Nedelja 17.02.2013.
21:31
Vestionline

Zvezda pobedila Petrolul uz dva crvena kartona

Dva gola Darka Lazovića

Zvezda je lako u 15. i 27. minutu preko darka Lazovića stigla do prednosti od 2:0, a potom je Ognjen Mudrinski doneo nedostižno vođstvo. Ipak, Grozav je iz penala u 65. minutu smanjio na 3:2, da bi Bokila u 73. postavio konačan rezultat.

Crveno-beli su tako nastavili seriju dobrih rezultata, međutim, ono što će sigurno zabrinuti Aleksandra Jankovića su novi crveni kartoni koji dolaze u paru. Prvi je dobio Petković zbog prigovora sudiji, dok je Milivojević za tri minuta dobio dva žuta kartona.

Posle meča trener Janković rekao je da je zadovoljan prvim poluvremenom.

"Zadovoljan sam igrom u prvom poluvremenu u kome smo odigrali odličan meč i ispunili sve taktičke zamisli. U nastavku smo ušli u 'tuču' sa protivnikom i izgubili fokus na igru. Nakon 15 minuta smo uspeli da se konsolidujemo i da meč mirno privedemo kraju", rekao je Janković čija ekipa se u Beograd vraća za tri dana, a do tada će odigrati još dva kontrolna meča.

Na početku kontrolne utakmice između Crvene zvezde i Petrolula minutom ćutanja odata je počast preminulom novinaru Sportskog žurnala Draganu Panteliću.

Zvezda: Bajković, Petković, Mikić, Pantić, Spajić, Milivojević, Milijaš, Lazović, Kasalica, Savićević, Mudrinski.

2024 © - Vesti online