Nedelja 17.02.2013.
19:51
Vestionline

Rafael Nadal osvojio turnir u Sao Paulu

U Sao Paolu osvojio 51. titulu u karijeri - Rafael Nadal

Nadalu je turnir u Brazilu bio tek drugi posle oporavka od povrede kolena, pošto je prošle nedelje učestvovao na takmičenju u Čileu.

Nakon odlično odigranog prvog seta koji je rešio u svoju korist sa 6:2, Nadal je u drugom setu doživeo pad u igri i gubio je sa 0:3, ali je nakon verbalne prepirke sa trenerom i stricem Tonijem, zaigrao mnogo bolje i "počistio" Nalbandijana sa šest uzastopno dobijenih gemova 6:3.

Špancu je titula u Sao Paulu prva još od one koju je u junu prošle godine osvojio na Otvorenom prvenstvu Francuske, kada je pobedio Novaka Đokovića u finalu.

Nadal je pauzirao od Vimbldona prošle godine, kada se povredio u drugom kolu u meču sa Lukašom Rusolom.

Španski teniser će posle Sao Paola, igrati na turniru u Akapulku, a prethodne nedelje izgubio je od Marsela Sebaljosa u finalu turnira u Vinja del Maru.

Azarenka pobedila Serenu Vilijams za titulu Dohe

 

Beloruska teniserka Viktorija Azarenka osvojila je titulu u Dohi, pošto je u finalu pobedila Amerikanku Serenu Vilijams sa 2:1, po setovima 7:6(6), 2:6, 6:3.

 

Azarenka je tako posle dva i po sata igre u finalu osvojila 16. titulu u karijeri. Ona je zabeležila tek drugu pobedu nad Serenom, od koje je izgubila čak 12 puta.

2024 © - Vesti online