Subota 16.02.2013.
12:01
S. A. - Vesti - Foto: Lj. Mudrinić

Deset Mirinih od zlata jabuka

Svaka para je velika: Mira Marjanović
 

Uz ovu donaciju u Redakciju "Vesti" stiglo je i pismo u kojem naš čitalac iz Zapadne Australije ne krije oduševljenje hrabrošću majke Mire Marjanović da rodi desetoro dece i da ih podiže u teškim uslovima. Kaže da je i sam želeo mnogo dece, ali mu se ta želja nije ostvarila.


A Mira Marjanović se nikada nije pokajala zbog svoje odluke, srećna je jer su joj deca zdrava i puna razumevanja za uslove u kojima žive.

POZIV DONATORIMA

 

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na e-mail adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta telefonom na br: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.


Najstarija Dragana studira mašinstvo u Banjaluci, a najmlađi Nenad rođen je letos. Tamo gde je mnogo dece, uvek nešto nedostaje. Mlađi nasleđuju odeću i knjige od starijih, slično je i sa obućom. Mira spava na podu, da bi mališanima ustupila krevet. Žive u dve prostorije i ne žale se. Ipak, ono što majku brine je dug za struju koji je već premašio 2.000 konvertibilnih maraka, kao i dug u lokalnoj prodavnici.


Prilog humanog zemljaka iz Australije dobro će im doći, a majka će najbolje znati kako da novac iskoristi.

2024 © - Vesti online