Petak 15.02.2013.
12:57
Telegraf

Prosidba na koncertu Sergeja Ćetkovića!

Tri sata zabavljao publiku u Areni, ispunjavao im želje i slušao ljubavne jade
 

Sa pola sata zakašnjenja, pevač Sergej Ćetković, koji je pre koncerta najavio da ima veliku tremu, na binu je izašao u crnom somotskom sakou i koncert započeo pesmom sa novog albuma "Treba mi tvoga osmeha". Video-bim u pozadini bio je prepun srca, a dva plesača u odelima anđela spuštala su se sa plafona tokom izvođenja ove numere. Pri kraju pesme, na scenu je izašao dečji hor "Horislavci", koje je publika gromoglasno pozdravila.

"Dobro veče, Beograde, večeras pevamo samo o ljubavi, za sve vas koji ste zaljubljeni i za vas koji ćete se možda zaljubiti na mom koncertu".

"Prošli put niste bili zadovoljni jer sam bio uobražen i nisam bio pričljiv i opušten. Večeras ćemo se potruditi da svi uživate", obratio se Sergej publici.

Pijući napitak, našalio se da ne sme da pije alkohol pred roditeljima i tokom cele večeri imao je neverovatnu interakciju sa publikom. Otkrivši da po jednom naučnom istraživanju ljudi najlepše pevaju pod tušem, pevač je iz publike zamolio momka koji najbolje peva da mu se pridruži na sceni, pa je "Arena" mogla da uživa u obradi pesme Kemala Montena "Nije htjela", i to u specijalnoj kadi u koju je momak ušao kako bi izveo pesmu.

Sledeći performans dešavao se u udobnoj sofi, na kojoj je Ćetković slušao ljubavne jade devojke iz publike i rešavao njene probleme sa momkom. Pesmu "Da li me oči varaju" otpevali su zajedno, a publika je sve vreme tokom koncerta bila na nogama i aplaudirala pevaču.

Najveće iznenađenje večeri priredio je momak koji je zaprosio svoju dugogodišnju devojku kleknuvši i nespretno, pred 15.000 ljudi, upitao da li želi da se uda za njega. Devojka je presrećna potvrdno odgovorila, a Sergej je pomogao da se prsten nađe na njenoj ruci.

Nastavivši da ređa hitove, uz performanse anđela koji su se spuštali sa plafona, kao i mnogo komunikacije sa publikom, Sergej je posle tri sata završio koncert koji će nekima sigurno ostati zauvek u sećanju.

2024 © - Vesti online