Sreda 13.02.2013.
23:37
Vestionline, Blic

Murinjo: Bićemo efikasniji na "Old Trafordu"

Trebalo je da im damo više golova - Kristijano Ronaldo

"Ništa se nije iznenađujuće desilo, bilo je baš ono što sam i očekivao. Otvorena utakmica, koja se igrala do poslednjeg minuta. Junajted je malo promenio svoj stil, Rio Ferdinand i Džoni Evans nisu ni zakoračili na našu polovinu u prvom poluvremenu. Vrebali su svoju šansu iz prekida i kontranapada, a mi smo diktirali igru", rekao je Murinjo, a potom se osvrnuo i na predstojeći revanš u Mančesteru.

"Rezultat je krajnje otvoren i ako me pitate za procente, i dalje mislim isto. I dalje je to 50-50, jer mi na 'Old Trafordu' možemo da postignemo više od jednog gola".

Kristijano Ronaldo je dao gol svom bivšem klubu, dovoljan da Real i Mančester junajted svoj prvi duel u osmini finala Lige šampiona okončaju remijem (1:1).

"Bila je ovo teška utakmica. Junajted je snažan u defanzivi, ali mislim da smo igrali bolje i zaslužili da postignemo više golova. Imaćemo šanse za pogodak i u drugoj utakmici. Uvek želimo da imamo inicijativu i, naravno, ići ćemo na pobedu na Old Trafordu", rekao je Kristijano Ronaldo, dodavši:

"Igrao sam u Mančesteru šest godina. Dočekali su me dok sam bio klinac i naravno da su mi emocije 'radile' tokom ovog duela. Mnogo ih poštujem".

Pre početka utakmice u Madridu Kristijano Ronaldo je još jednom pokazao svoju humanu stranu pošto je uručio ček na 100.000 evra za pomoć deci Avganistana.

2024 © - Vesti online