Subota 13.02.2010.
14:58
Tanjug

Komunalci besplatno voze Beograđane

U tu akciju dobrovoljno su se uključila i beogradska taksi udruženja, pa će taksisti danas besplatno prevoziti građane koji čekaju na stanicama, po sistemu linijskog taksi prevoza, a Beograđane će besplatno prevoziti i po dva mini-busa na espres linijama.

Pomoćnik gradonačelnika Živorad Anđeković kazao je Tanjugu da je u ovako teškim metereološkim uslovima logično da grad Beograd brine o svojim građanima i istakao da će sva komunalna vozila besplatno prevoziti građane sve dok traju ovako obilne padavine.

Pomoći Beograđanima: Živorad Anđelković

"Naši vozači biće dužni da svakom građaninu koji čeka na stanici ponude prevoz, jer nam je cilj da svi građani bezbedno stignu svojim kućama", rekao je Anđelković i dodao će svi građani do kojih Hitna pomoć nije u stanju da dođe, do najbližeg doma zdravlja besplatno moći da se prevezu taksi vozilima "Beotaksija“.

Takođe, firma „Siti bus“ će na svakoj ekspres liniji odvojiti po dva mini-busa koji će besplatno prevoziti građane, naglasio je Anđelković i zamolio Beograđane da bez preke potrebe ne izlaze iz svojih domova dok traje nevreme.

2024 © - Vesti online