Utorak 12.02.2013.
16:35
Kurirsport

Genčić: Na Anu i Jelenu ne treba više računati

"Pokažimo strpljenje prema Bojani Jovanovskoj i Vesni Dolonc" - Jelena Genčić

Najbolje srpske teniserke Ana Ivanović i Jelena Janković zbog povreda nisu nastupile za Fed kup reprezentaciju u meču sa selekcijom Slovačke u Nišu, ali su posle svega dva dana od otkaza selektoru uvršćene u program VTA turnira u Dohi.

Legendarna Jelena Genčić u ovom postupku dve teniske heroine vidi njihovu želju da definitivno napuste reprezentaciju, pa se stoga i javnost mora fokusirati na igračice koje ostaju na raspolaganju Dejanu Vranešu.

"Jelena i Ana su jasno pokazale da im se ne igra za reprezentaciju, iako su ne tako davno hvalile atmosferu u timu i obećavale da će i dalje nastupati u Fed kupu. One su svoje uradile i doviđenja, više ne treba komentarisati njihove postupke tim povodom", priča Genčić.

Otkaz, pa odlazak na turnir u Dohi, samo je jedan u nizu čudnih poteza naših teniserki. Još nije izbledelo sećanje na završnu konferenciju u Pragu, kad su posle poraza u finalu Fed kupa od Češke optužile novinare za stvaranje loše atmosfere oko njihove ekipe.
 

"Okrenimo se devojkama koje su igrale. Usmerimo svoju pažnju na njih i pokažimo strpljenje, jer Bojana Jovanovski i Vesna Dolonc zaista vrede i zaslužuju to. Videćete kad njih dve steknu samopouzdanje, koje im je falilo protiv Slovakinja. Biće to sasvim druga priča", uverena je Genčićeva.

2024 © - Vesti online