Ponedeljak 11.02.2013.
15:27
Vestionline

Li Adi pojačao zagrebački Dinamo

Crveno-beli dres zamenio "modrim" - Li Adi

Posle odlaska sa Marakane, fudbalski reprezentativac Gane se oprobao u kineskom Dalijen Aerbinu, a ukoliko u narednih šest meseci bude zadovoljio standardne prvog čoveka kluba iz Zagreba Zdravka Mamića, "modri" će imati prvenstvo kupovine.

"Atmosfera u Zagrebu je sjajna, u klubu su me odlično primili. Bio sam presrećan kada sam čuo da me Dinamo traži. Nisam došao ovde da uživam, nego da ozbiljno igram i maksimalno pomognem klubu i prilagodin se. Želim da osvajam trofeje sa Dinamom i postižem uspehe u Evropi", rekao je Adi.

Na predstavljanju u Dinamu, hrvatske novinare je posebno zanimalo šta misli o svom nekadašnjem treneru Roberu Prosinečkom, sa kojim je sarađivao u Zvezdi.

"Prosinečki je pre svega dobar čovek i trener, o kojem imam samo reči hvale i uvek ću to ponavljati. Što se tiče nediscipline, svi radimo greške iz kojih učimo, pa tako i ja, ali moram da istaknem da moj duži ostanak u Gani, za vreme priprema Zvezde, nije bio izbegavanje obaveza, nego sam morao ostati duže u domovini zbog problema sa vizom", istakao je novi fudbaler Dinama.

Hrvatski mediji prenose da je tržišna vrednost Li Adija milion evra.

2024 © - Vesti online