Ponedeljak 11.02.2013.
14:05
Vestionline, B92

KK Partizan: Igra se nastavlja...

Među igračima nema problema kao na tribinama

"Crno-beli" demantuju navode kragujevačke policije i Zvezde da su navijači Partizan odgovorni za incidente.

Partizan je istakao da je odgovornost organizatora i policije očigledna, osuđuje svaki vid nasilničkog ponašanje, ali konstatuje da se nažalost "igra nastavlja".

Saopštenje KK Partizan prenosimo u celosti:

"Košarkaški klub Partizan mt:s ima samo jednu reč za sva nemila dešavanja na finalnoj utakmici "Kupa Radivoja Koraća" - ŽALOSNO.

U ovoj zemlji uz sve pokušaje da se neke stvari u društvu postave na pravo mesto, dešava nam se ovo što nam dešava. Događaj u hali "Jezero" je događaj protiv sporta i svega što hoćemo da budemo.

Postavlja se pitanje: Ko ima koristi od prekida?

Demonstracija sile traje već mesecima, a mi očigledno treba da prihvatimo da u Srbiji postoji gazda i da se konačno tome povinujemo.

Da li je moguće da u ovoj zemlji intriga, manipulacija i laž tako lako prolaze, plasiranje neistina i poluistina podjednako?

Navijači Partizana mt:s nisu izazvali prekid utakmice, a postavlja se i pitanje kako je navijač Crvene zvezde dospeo na tribinu gde su smešteni navijači kluba iz Humske. Odgovornost organizatora i policije je očigledna.

Ukoliko je organizator savesno obavio posao i između ostalog snimao utakmicu, lako je utvrditi istinu. Uvereni smo da će se kragujevačka policija, na čelu sa svojim načelnikom Ivanom Đorovićem (čovekom koji je u navijačkim obeležjima Crvene zvezde rešavao jedan od prethodnih incidenata na utakmici tog kluba u Kragujevcu), potruditi da se svetu kaže istina.

Oštro osuđujemo svaki vid nasilničkog ponašanja i konstatujemo da u ovakvoj situaciji ne možemo da znamo ni šta će se dalje dešavati, ni na večerašnjoj utakmici, kao i u nastavku takmičenja.

Nažalost, imamo utisak da se igra nastavlja... "

2024 © - Vesti online