Subota 09.02.2013.
21:46
telegraf.rs

"Pesmu 'Mišo moj' posvetila sam pokojnom sinu; ne Miši Banani"

Razočarana sam što se pesma, koju sam posvetila pokojnom sinu i koju sam pisala u trenutku svoje najveće tuge, dovodi u vezu sa biznismenom Radulovićem: Tucaković
 

Marina kaže da je veoma tužna što se pesma koju je posvetila svom pokojnom sinu dovodi u vezu sa Mišom Bananom, koji je trenutno u centru pažnje javnosti zbog  kontakata sa srpskim premijerom Ivicom Dačićem.

- Razočarana sam što se pesma koju sam posvetila pokojnom sinu i koju sam pisala u trenutku svoje najveće tuge dovodi u vezu sa biznismenom Radulovićem. Sa Anom se nisam čula i ne znam odakle medijima uopšte te informacije, ali jako sam tužna, mada znam da će takvih izmišljotina uvek biti – rekla je Tucakovićeva za "Telegraf".

Ana Nikolić je svojevremeno izjavila da se naježila kada joj je Marina Tucaković rekla da želi da baš ona otpeva tu numeru
 

Inače, numeru koju je posvetila svom sinu Milošu, koji je preminuo 1. decembra 2008, Marina je dala Nikolićevoj i pesma je odmah nakon objavljivanja postala veliki hit.

Ana Nikolić je svojevremeno izjavila da se naježila kada joj je Marina Tucaković rekla da želi da baš ona otpeva tu numeru i da je jedva skupila snagu da u studiju otpeva “Mišo moj”.

2024 © - Vesti online