Subota 09.02.2013.
17:25
Vestionline, Blic

Bojana: Žao mi je zbog poraza


Povređena  - Bojana Jovanovski

"Krenula sam dobro, jer sam pre meča popila jak lek. Pred kraj seta 'iscimala' sam leđa, počelo je da boli i sve slabije sam se kretala. Kasnije sam počela da igram bez kontrole, žao mi je što nisam mogla da dobijem ovaj meč. Hantuhova je dobra igračica, i najiskrenije mi je žao što nisam bila skroz spremna. Videćemo kako će biti za nedelju, kada mi se telo 'ohladi' večeras znaću više. Ako ne budem imala bolove, igraću sigurno i drugog takmičarskog dana", rekla je Jovanovski.

Ona je nakon poraza istakla da je jako zadovoljna podrškom sa tribina "Čaira".

"Nisam mogla da odigram bolje sa ovom povredom, iako sam to svakako želela. Publika je bila super, bodrila me je sve vreme, i porodica mi je bila tu, ali protivnica je dobro odigrala i ja nisam imala šanse", rekla je Bojana.

Njena suparnica, Danijela Hantuhova, nije bila baš nešto mnogo raspoložena za priču, svesna da ima još mnogo da se igra.

"Ovo je zaista bio dobar meč. Uvek se radujem kada igram za svoju zemlju. Srećna sam što sam Slovačkoj donela bod. Atmosfera je bila dobra, a publika korektna", rekla je Hantuhova, koja je sa 7:5, 6:2 donela prvi poen Slovačkoj.

2024 © - Vesti online