Subota 09.02.2013.
14:21
Nezavisne novine

Momak iz RS objasnio zašto više voli BiH zastavu od srpske

Njegova zemlja je Bosna i Hercegovina, iako je pravoslavac
 

Kako kaže, sve više ga ljudi pita zašto to radi pa je na ovaj način odlučio da objasni o čemu se radi. Kaže da mu stalno ponavljaju da je on iz Republike Srpske, našta im je odgovorio da je RS entitet u Bosni i Hercegovini, zbog čega se on i oseća kao Bosanac.

Ovaj video je na Jutjubu pokledalo oko 130.000 ljudi, a komentatori su, kao i uvek kada su ovakve teme u pitanju, otišli u deljenje istorijskih lekcija i prepucavanje i vređanje na nacionalnoj osnovi. Međutim, izdvaja se jedan komentator, koji se potpisao kao "GoldenEagleBalkan". On je napisao sledeće:

"Ne znam što ga napadate? Ja sam iz Srbije, Srbijanac sam, nisam pravoslavne vere, ali Srbija je moja država, domovina, tu sam rođen i uvek ću se slikati sa Srpskom zastavom. Srbi, Hrvati, Bošnjaci, Vanzemaljci ko već koji su rođeni u Bosni treba da se slikaju sa Bosanskom zastavom. A Srbi, Hrvati, Mađari, Bošnjaci, Slovaci itd iz Srbije treba da se slikaju sa Srpskom zastavom. Ko poštuje zemlju gde živi taj poštuje i sebe. A ko ne poštuje to govori o toj osobi kakva je. Pozdrav Balkanci".

2024 © - Vesti online