Subota 09.02.2013.
08:43
Telegraf

Rada pati za Milanom, želi da se pomire

Da li će sapunica da se završi pomirenjem: Rada Manojlović i Milan Stanković
 

"Iako Rada u javnosti krije svoja osećanja i glumi da je prebolela Milana, ona je i dalje je veoma zaljubljena u njega i pati zbog raskida. Ona želi da se pomiri sa Stankovićem, ali zbog svega što se desilo i što je izgovoreno, Rada ne želi da napravi prvi korak ka pomirenju", tvrdi izvor Telegrafa blizak Manojlovićevoj.

Da podsetimo, Milan i Rada su se posvađali i raskinuli pred Novu godinu, Stanković je nekoliko dana kasnije izjavio da ga je ona prevarila i da on takvu izdaju ne prašta. Zatim se pojavila priča da je Rada navodno već mesecima u vezi sa košarkaškim trenerom Momirom Gajićem… Na kraju, Rada je demantovala da ima novog dečka i ispričala da ne želi da otkriva detalje iz svog privatnog života.

Mada su svi očekivali da će Manojlovićeva odgovoriti istom merom Stankoviću, to se nije dogodilo, a njeni prijatelji kažu da je ona veoma povređena zbog Milanovih izjava, naročito zato što je ona uvek bila na njegovoj strani i bukvalno ga izdržavala dve godine dok je on bio bez dinara posle svađe sa Sašom Popovićem, direktorom “Grand produkcije”.

Posle raskida, zbog prevelikog stresa, Rada je smršala šest kilograma, a kako navodi, i dalje je u povremenom kontaktu sa Milanom. Ko će napraviti prvi korak, i da li će doći do pomirenja, ostaje da se vidi.

2024 © - Vesti online