Petak 08.02.2013.
20:09
Vestionline

Radnički i Crvena zvezda u polufinalu Kupa Srbije

Ubedljiva pobeda Radničkog u Kragujevcu

Pred blizu 3.000 gledalaca u hali ''Jezero'', ekipa Metalca iz Valjeva samo u prvom poluvremenu uspevala je da se rezultatski održi u igri (47:34), ali ulaskom Aleksandra Ćapina u nastavku meča, Kragujevčani su vrlo brzo uspeli da potpuno slome otpor gostiju.

Timu trenera Miroslava Nikolića ostalo da uz što manje napora privede meč kraju sa 95:60, čime mogu da mirno čekaju ime rivala u polufinalu Kupa Radivoja Koraća.

Radnički je po broju poena predvodio Danilo Mijatović sa 16, a Teriko Vajt je upisao 13. Kod gostiju, Kruščić i Balmazović upisali su po 11 poena.

Košarkaši Crvene zvezde plasirali su se večeras u polufinale završnog turnira Kupa Radivoja Koraća u Kragujevcu, pošto su bez problema pobedili Vojvodinu sa 97:72 .

Vojvodina je pokušavala u prvom poluvremenu da priđe, ali nijednom nije preuzimala vođstvo, pošto je Zvezda imala prednost na svim pozicijama.

Najefikasniji u pobedničkom timu bili su Igor Rakočević i Damarkus Nelson sa po 19 poena. Vojvodinu je predvodio Radovan Marković sa 22 poena.

Crvena zvezda će sutra u polufinalu igrati protiv domaćeg Radničkog.

U juče odigranim utakmicama, polufinale su izborile ekipe Partizana i Mega Vizura.

2024 © - Vesti online