Subota 09.02.2013.
08:00
Vestionline

Zaljubljeni - pravac Vrnjačka Banja

Da li će ove godine da padne rekord u dužini poljubca o 1 sat osam minuta i 44 sekunde
 

"Most ljubavi" je jedan od simbola Vrnjačke Banje, za koji je vezana legenda iz doba Prvog svetskog rata i veliku ljubav učiteljica Nada i Relje mladog oficira srpske vojske.

Most će biti adekvatno ukrašen za ovu priliku stotinama balona u obliku srca, od kojih će biti napravljena i velika kapija na sredini mosta. Manifestaciju će voditi dva voditelja, uz program u kom će učestvovati, plesači, animatori, a za dobru pesmu će biti zadužen Filip Mitrović, finalista "Prvog Glasa Srbije".


Takmičari će dobiti nagrade u kategorijama za najduži poljubac, najstariji par i najatraktivniji par. Rekord u najdužem poljupcu drži par iz Beograda, koji se ljubio 1 sat 8 minuta i 44 sekunde.

Detalj sa prošlogodišnje manifestacije u Vrnjačkoj Banji
 


"Očekujemo takmičare iz cele Srbije, a manifestacija će biti otvorena stihovima nove pesme o Mostu ljubavi“, kaže Goran Karavesović iz Turističke organizacije Vrnjačka Banja.

Prijavljivanje za ovogodišnju manifestaciju je u toku, a svi koji žele da se prijave mogu to učiniti na telefone Turističke organizacije 036-611-105, ili lično na dan održavanja manifestacije.

2024 © - Vesti online