Četvrtak 07.02.2013.
19:20
Beta

"Ko sme da ispituje čuvenog Tadića? Pa, naprednjaci"

SNS je naveo da se Tadić "sam pohvalio" da je imao kontrolni paket nad službama bezbednosti
 

"Srpski naprednjaci pitaju Borisa Tadića samo jednu stvar, koja nema veze ni sa politikom ni sa politikanstvom - gde se danas nalazi Rodoljub Radulović? Izvinjavamo se Tadiću što je Aleksandar Vučić uopšte imao hrabrosti da mu postavi to pitanje, jer ko to sme 'čuvenog suverena' Tadića bilo šta da pita", navodi se u
saopštenju SNS.

SNS je ocenio da je Tadić "ponovo dokazao da je najveći politikant" i da nije u stanju da odgovori na jednostavno pitanje, koje zanima celu Srbiju, a nastavlja "praksu zamagljivanja stvarnosti, po čemu je nadaleko poznat".

SNS je naveo da se Tadić "sam pohvalio" da je imao kontrolni paket nad službama bezbednosti i ocenila kao skandaloznu izjavu bivšeg predsednika da on nikada nije imao nadležnost za pitanja poputbekstva i skrivanja Radulovića, nego su za to isključivo bile nadležne bezbednosne službe kojima sada rukovodi Aleksandar Vučić.

Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić pozvao je juče Tadića da kaže gde se nalazi Radulović, član klana odbeglog Darka Šarića, i zašto nije uhapšen kada je to bilo moguće.

Tadić je pre toga rekao da je kao predsednik Srbije znao za kontakte tadašnjeg ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića sa članovima Šarićevog klana, ali da informacije koje je dobijao o tim kontaktima nisu ukazivale da je učinjeno krivično delo.

2024 © - Vesti online