Četvrtak 07.02.2013.
15:05
Vestionline, Telegraf.rs

Partizan sredio dug i pozajmio Pajovića

Mogu da se registruju - Kojić i Luka

FK Partizan izmirio je u četvrtak dugovanja preme poveriocima, račun je odblokiran i šampion Srbije može da registruje pojačanja koja je doveo u zimskom prelaznom roku, Eliomara Sivu, Nemanju Kojića i Predraga Luku, a među crno-bele upravo stiže na pozajmicu do leta i Tomislav Pajović (26), štoper Šerifa iz Tiraspolja.

Pajović, koji je ponikao u Humskoj, bio je prošlog leta pominjan kao mogući povratnik u Partizan, ali odlučio se da iz Rada ode u Moldaviju. Očekivano, postoji mogućnost, ako crno-beli budu zadovoljni Pajovićem, da otkupe njegov ugovor.

Partizan je bio u obavezi da bivšem treneru Aleksandru Stanojeviću isplati 80.000 evra, vraćen je dug prema Radničkom iz Kragujevca, a jedan od poverilaca bio je i nemački klub Kotbus koji je potraživao 30.000 evra od transfera Marka Lomića.

Sednica Odbora za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije biće održana u četvrtak ili u petak, a na njoj će se raspravljati o eventualnom produženju roka za isplatu dugova preostalim dužnicima, među kojima je i Crvena zvezda.

Postiji mogućnost da rok bude produžen za desetak dana, a spominje se i 26. februar kao poslednji datum za isplatu dugova.

2024 © - Vesti online