Četvrtak 07.02.2013.
12:46
zadovoljna.hr, Vestionline

Neoprostivo glupi muški razlozi za prevaru

Nevorovatno je u šta sve muškarci veruju...

Bezobrazluku nema kraja
 

1. "Prevario sam te zato što sam mogao"
Teško za poverovati, ali neki od njih razmišljaju baš tako. I što je najgore to će vam i reći. Pružila se prilika i oni su je iskoristili. Sva dalja ispitivanja i objašnjenja su suvišna. To se dogodilo, a kada se pruži nova prilika ponovo će je iskoristiti.

2. "Zato što si prepametna (ili još gore - predobra) za mene"
Ovaj izgovor je možda najgori od svih. Zamislite samo trenutak u kojem vam partner koji vas je prevario govori da ste prepametni ili predobri za njega. Smešno i vredno ulaska u anale najglupljih muških izjava svih vremena.


3. "Ona me jednostavno smotala!"
Ponekad se posluže izgovorom da im jednostavno nije jasno šta se dogodilo i kako su se uopšte našli u takvoj situaciji. Time se poslužio i Aleks Rodrigez koji se nakon kartke afere s Madonom vratio supruzi, koja se poverila prijateljicama i izjavila da  kraljica popa ima moć nad njenim mužem. "Ona mu je isprala mozak, ja ga jednostavno ne prepoznajem. On više nije onaj predivan muž i dobar otac", pojasnila je prevarena supruga. Da li zaista veruje u to ili on ima baš jaku moć ubeđivanja?!

4. "Ja sam poseban!"
Izgleda da je to rečenica koju neki muškarci ponavljaju svako jutro prilikom pranja zuba. I onda uspeju i druge da uvere u to. Izgovor koji će ponuditi vama ustvari će biti samo potraga za potvrdom da je i vama jasno da je on poseban. I kako onda uopšte možete da zamislite da mu je ta žena mogla odoleti?! Zato je morao da vas prevari. I naravno, to će učiniti ponovo!


5. "To stoji u opisu mog posla"
Ovim izgovorom je pokušao da se izvuče i Džon Bon Džovi, koji je zbog nevere bacio u vetar brak koji je trajao dugih 19 godina. "To je deo posla", rekao je on i ostao živ. Jedna rečenica koja je bila dovoljna za pokretanje brakorazvodne parnice.

6. "Ponudio sam joj rame za plakanje"
I onda se usred suza i jadikovki rodila neobjašnjiva strast. I ovo je jedan od onih razloga koje uopšte nije potrebno komentarisati.

7. "Razumela me je"
Drugim rečima, ona je bila pristojna, davala je komplimente i smeškala se. Radila je sve ono što dugogodišnja partnerka ili supruga s vremena na vreme zaboravi da radi. Tri odlična razloga za neveru, bar za njega.

2024 © - Vesti online