Sreda 06.02.2013.
10:37
Vestionline, zurnal.rs

"Večiti" ostaju bez pojačanja ako ne plate dugove

Kojić i Luka čekaju da Partizan plati račune

Disciplinska komisija FS Srbije je dala rok, a iz Partizana najavljuju da će ga ispuniti. Upozorenje crno-belima da neće moći da registruju nove igrače ukoliko do petka i isteka prelaznog roka ne izmire dugovanja prema bivšem treneru Aleksandru Stanojeviću (82.000 evra), kao i Radničkom 1923 zbog lomljenja stolica navijača na meču u Kragujevcu, izazvalo je reakciju čelnika kluba iz Humske.

"Dugovanje će biti regulisano na vreme", poručio je Darko Grubor, generalni sekretar Partizana.

Lepa vest za trenera Vladimira Vermezovića da će za premijeru protiv BSK-a u Borči moći da računa i na novajlije Eliomara Silvu iz Javora i Nemanju Kojića i Predraga Luku iz Rada.

Crveno-beli su vratili Nikolu Petkovića i doveli na pozajmicu Luisa Garida, a do petka imaju rok da reše oko pola miliona evra duga i na taj način skinu zabranu licenciranja novih igrača.

"Zar neko, zaista, misli da Zvezda neće licencirati igrače koje je dovela?! Uveren sam da će moj potpredsednik Slaviša Kokeza rešiti taj problem, odnosno da neće dozvoliti da se tako nešto dogodi…", istakao je sportski direktor Zvezde, Zoran Stojadinović.

2024 © - Vesti online