Sreda 06.02.2013.
09:28
zadovoljna.hr, Vestionline

Najgluplje muške rečenice (koje ne treba reći!)

Čak i u najboljoj nameri, muškarci ponekad umeju da izvale rečenice (da ne kažemo-gluposti) od kojih se ženama diže kosa na glavi: Zvuči poznato?
 

"Vau, ova devojka je seksi" ili "Hajde da probamo 'trojku'"

Ukoliko ne razmišljate, pa kažete ovako nešto, partnerka će gotovo 100 odsto pomisliti "Ja mu nisam dovoljna". Da biste shvatili kako se ona oseća, zamislite obrnutu situaciju i shvatićete kakvu ste glupost rekli. Naravno, ova druga rečenica ne mora biti sporna i reakcija na nju zavisi isključivo od seksualnih afiniteta vaše devojke, koje bi trebalo da znate...

Ako želite da izbegnete ovakve situacije i ako vas vaša draga, u trenucima "ludila", upita da li je neka njena prijateljica seksi, taktično odgovorite potvrdno, ali uvek istaknite da volite samo nju.


"Ja tebe ne zaslužujem" ili "Zaslužuješ boljeg od mene"

Jako klizav teren. Šta ako ona možda oseća da može da ima boljeg dečka od vas - da li je pametno da joj i vi to nabacujete?! Ona u vama vidi nešto što ne prepoznaje kod ostalih muškaraca - možda vaš humor, šarm, vašu sposobnost da je učinite srećnom ženom. Šta god da je, ne potencirajte vaše probleme ili nedostatak samopouzdanja, jer ako joj date razlog, može ga stvarno upotrebiti za odlazak.


"Da li si ti to u PMS-u?"

Jao! Ovo je pod stavkom - ne, nikako! Ako primetite da je neraspoložena, nemojte

Ako "provalite" da je PMS, bolje se sklonite

NIKAD postaviti ovo pitanje! Sve i da jeste, sigurno vam neće reći. Umesto da potencirate razloge i samim tim dovedete do svađe, probajte da ostvarite komunikaciju i naterate svoju partnerku da priča o svojim problemima.

Ili, možda još bolje, ostavite je na miru dok "bura" ne prođe (ovo se odnosi na situaciju kad je toliko dobro poznajete kao i njena ponašanja, da ste 100 posto sigurni da JESTE u PMS-u).


"Jesi li svršila?" ili "Da li je bilo dobro"

Ukoliko u seksu oboje uživate, njeni uzdasi govore više od reči i zato nikad nemojte da postavite ovako glupa pitanja. "Osluškujte" partnerku i znaćete :)

"Ne sviđa mi se ta suknja (ili bilo koji deo odeće)"

I dok muškarac provede maksimum 30 sekundi prilikom oblačenja, proveravajući samo da li je na njemu sve čisto i ispeglano, žena može da provede sate i sate razmišljajući o modnoj kombinaciji za "danas".

Ukoliko ona obuče nešto što ne volite, budite taktični, pa recite da obožavate da je vidite u nekoj drugoj odeći (i, naravno, dajte konkretan primer).

2024 © - Vesti online