Utorak 05.02.2013.
15:03
Vestionline

Danilović: Ko je Čović da njemu polažem račune

Predrag Danilović

Predrag Danilović je gostujući u emisiji SOS kanala govorio i o finansijama Partizana, odnosno o tome koliko su neka državna preduzeća ulagala u crno-bele poslednjih nekoliko godina.

Između ostalog Danilović je govorio o odnosima sa prvim čovekom Crvene zvezde Nebojšom Čovićem, tačnije o njegovim optužbama da Partizan ne posluje transparentno, jer nije objavljivao finansijsko poslovanje, kao što je to radila Zvezda.

"Ko je gospodin Čović da je njemu polažem račune? Možda je gospodin Čović trenutno u poziciji da nešto ispituje, ali je on poslednji čovek kome ću ja da pričam koliko je država uložila u Partizan", rekao je Danilović.

Prvi čovek crno-belih istakao je da je Partizan svoj budžet najviše punio prodajom igrača.

"Partizan je svoj budžet punio tako što je imao igrače za prodaju. Od toga je 60-70 odsto novca odlazilo na plaćanje dugova koji su nastajali tokom sezone. Što se tiče pomoći dva puta sam se sastao sa Aleksandrom Vučićem. Sastanci su imali efekta samo utoliko što nam od nekih preduzeća ubrzano stižu rate, koje je trebalo i inače da dobijemo. Preko toga nismo dobili još ništa, a imam obećanje da ćemo dobiti", zaključio je Danilović.

2024 © - Vesti online