Utorak 05.02.2013.
14:20
Informer

Dušan Mihajlović sledeći za saslušanje

Mihajlovićeva Lutra takođe ima kredit kod Agrobanke
 

"Uprava kriminalističke policije istražuje sumnjivo poslovanje njih dvojice. Oni će uskoro dobiti poziv za saslušanje. U interesu istrage, ipak, ne mogu da otkrijem o čemu je konkretno reč, ali će sve biti poznato uskoro", rekao je izvor ovog lista iz MUP-a.

Mihajlović i Vujić su, kako piše "Informer", pod istragom zbog sumnjivih kredita Agrobanke, ali i zbog sumnje da su učestvovali u utaji poreza.

"Njih dvojica će najpre dati iskaze u svojstvu građana, za sada još nisu osumnjičeni", rekao je sagovornik ovog lista.

Bivši ministar Dušan Mihajlović kaže da o ovim navodima "ne zna ništa". "Zaista ne znam ništa o tome. Nisam odavno u poslu, tako da nemam nikakve informacije o tome o čemu govorite", rekao je Mihajlović.

Da "nema nikakve informacije o saslušanju" rekao je i valjevski biznismen Vidoje Vujić. "Uvek sam poslovao u skaldu sa zakonom. Ako ima veze sa Agrobankom, tačno je da imam kredit kod njih, ali i obezbeđenje kredita i akcije. Zasad, niko me nije pozvao ni na kakav razgovor", naglašava Vujić.

Prema pisanju nekih medija, Mihajlovićeva firma "Lutra", kao i Vujićeva kompanija nalazile su se na spisku preduzeća koja su uzela milionske kredite od Agrobanke, iz koje je nestalo 300 miliona evra.

2024 © - Vesti online