Ponedeljak 04.02.2013.
18:53
Kurir

Keba: Jači sam i od Granda i od Pinka!

Dragan Kojić Keba: Za mene “Grand“ nije izdavačka kuća, već kućica
 

- Upozorio sam Popovića da će ga Mitrović ucenjivati zbog moje tužbe. Tada mi je rekao da me samo Sveti Petar može zabraniti u “Grandu“ i potpisali smo ugovor. Sad mi traži da ga raskinemo jer me je Željko zabranio na Pinku. S Popovićem sam privatno i dalje dobar, ali poslovno se prema meni nije poneo kao čovek - kaže Keba, koga smo zatekli u Sloveniji.


Pevač će novi album sada ponuditi drugim izdavačima.


- Za mene “Grand“ nije izdavačka kuća, već kućica. Pokazalo se ko je jači, Mitrović ili Popović. Ja sam ime, stariji sam i od “Pinka“ i od “Granda“. Ima još izdavačkih kuća, za sebe ne brinem - završava Keba.


Podsećanja radi, do sukoba između pevača i Pinka došlo je pre dva meseca, kad je Keba imao incident sa snimateljem emisije “Paparaco lov“. On tvrdi da ga je pevač udario, dok Keba potvrđuje verbalni obračun, ali ne i fizički.
 

Pink: To je Grandova solidarna odluka

- Dragan Kojić je pre dva meseca tukao i maltretirao naše kolege i verujem da zbog toga baš nije omiljen među autorima emisija. S druge strane, uređivačka politika “Granda“ je nezavisna i u nju se Pink ne meša. Ukoliko su odlučili da ne objave njegov CD, to je njihova solidarna odluka, na koju nismo uticali - kaže Darko Popović, PR Pinka i autor emisije “Paparaco lov“.

2024 © - Vesti online