Ponedeljak 04.02.2013.
14:55
Vijesti

Majka nožem pokušala da osveti pretučenog sina

Posle saznanja da joj je sin pretučen, naoružana nožem majka je upala u Urgentni centar u Podgorici da se osveti, uz povike "Ubiše mi sina" (Foto: Ilustracija)
 

Incidentu u urgentnom centru Pogoričani Lucijan Luković (18) i Mirko Šćepanović (19) pretučeni su u grupnoj tuči koja se dogodila ispred noćnog kluba “ Mint” oko 22 časa u Podgorici.

Posle sa tuče sa četvoricom mladića u kojima su oni izvukli deblji kraj, zbog više hematoma po glavi i telu Hitna pomoć je prevezla dvojicu mladića u Urgentni centar.

Očevici događaja, kažu da se lekarsko osoblje zbog besne majke naoružane nožem moralo više puta da legne na pod Kliničkog centra, a majci je posle dužeg vremena data injekcija za smirenje.

Međutim ona se nije smirivala, a svaki put kada je pogledala sina koji je imao zavoje na licu vikala i pretila osoboama koje su ga napale.

Pretučeni mladići su izjavili policijskim inspektorima da nisu odranije poznavali momke sa kojima su se potukli i da je povod za žestoku svađu i tuču bio banalni kraći verbalni sukob.

2024 © - Vesti online