Nedelja 03.02.2013.
16:42
Vestionline, zvanični sajt

Partizan pobedio Okukin Đijangsu

Proradio posle Vermezovićeve kazne od 500 evra zbog nediscipline - A. Mitrović

Meč je obeležio debitantski nastup novopridošlih Predraga Luke i Nemanje Kojića.

Dva gola srpski šampion postigao je sa penala preko Mitrovića u 5. i Šćepovića u 56. minutu, a Aleksandar Mitrović pogodio je mrežu rivala i u 66. minutu. Strelci za ekipu koju predvodio Dragomir Okuka bili su Fei u 44. i Bali u 47. minutu.

Prvi gol postignut je na startu meča kada je Aškovski iznudio prekršaj za najstrožu kaznu, koju je uspešno izveo Mitrović. U samom finišu prvog dela drugoplasirani tim kineske lige izjednačio je preko Feija.

Već u 47. minutu bilo je 2:1 za Điangsu, gol je postigao Bali posle gužve u šesnaestercu Partizana. Partizan je potom napravio preokret jer je najpre iz penala koji je skrivio Jevtić u 56. minutu, izjednačio preko Šćepovića, da bi Mitrović u 66. minutu krunisao akcije Ilića, Aškovskog i Ninkovića, novim pogotkom i pobedom.

Crno-beli su pre ovog meča pretrpeli poraze od Pohanga (3:1), Sevastopolja (2:1), Ciriha (2:1), igrali su nerešeno sa Admirom (1:1), a savladali su Karpate (1:0).

Do kraja priprema očekuju ih još dva meča, protiv Liteksa i Antićevog Šandonga.

Partizan: Stojković, Živković, Miljković, Ivanov, Aškovski (Lazevski od 85′), Smiljanić (Luka 82′), Ilić, Leo Silva (Jojić od 58′), Brašanac (Ninković od 58′), Mitrović (Lazar marković 67′), Šćepović (Kojić od 75′).

2024 © - Vesti online