Subota 02.02.2013.
23:12
Vestionline, Beta

Vujošević: Povezujemo greške, nisam zadovoljan

Ekipa pravi negativne serije - Duško Vujošević

"Split je ekipa koja ima karakter i dobro igra u gostima... Mi povezujemo greške, posle lošeg napada ide loša odbrana, pa opet loš napad i tako se prave negativne serije. Bilo je dobrih momenata i stvari za pohvalu, ali ne mogu biti zadovoljan igrom, pošto se ona ocenjuje na osnovu svih 40 minuta", rekao je Vujošević novinarima u Beogradu.

Partizan je pobedio Split sa 68:59 u 20. kolu Jadranske lige, a crno-beli su u nekoliko navrata imali i 17 poena razlike, ali su gosti u poslednjoj deonici prišli na samo sedam razlike.

"U pojedinim trenucima smo igrali vrlo dobro, ali ne uspevamo da punom energijom funkcionišemo 40 minuta", rekao je Vujošević.

Trener Splita Mladen Erjavec ocenio je da je druga četvrtina odlučila meč i rekao da ekipa mora više da pogađa ako želi da pobeđuje u gostima.

"Imali smo previše promašaja otvorenih šuteva i lakih poena, pogotovo u prvom poluvremenu. Oni su se posle 'odlepili' na dvocifrenu razliku, a to je teško juriti. Mora se pogađati da bi se dobijalo u gostima. Presudila je ta druga četvrtina (15:5), u kojoj su preokrenuli i napravili razliku", rekao je Erjavec.

2024 © - Vesti online