Subota 02.02.2013.
17:11
Vestionline

DK: Zimonjić i Troicki 'overili' četvrtfinale

Odlična igra srpskog dubla - Viktor Troicki i Nenad Zimonjić

Nenad Zimonjić i Viktor Troicki savladali su Rubena Bemelmansa i Stiva Darsisa sa 3:1, po setovima 6:4, 6:4, 5:7, 6:4, posle dva sata i 50 minuta igre.

U petak je Troicki pobedio Gofana sa 3:2, a potom je Đoković lako izašao na kraj sa Olivijeom Rohusom 3:0.

Srbija će u drugom kolu Dejvis kupa igrati protiv pobednika duela između SAD i Brazila koji se igra u Džeksonvilu, a gde domaćin posle prvog dana vodi sa 2:0.

Ako pobedi selekcija SAD, Srbija će gostovati u Americi od 5-7. aprila ove godine.

Zimonjić i Troicki su odlično započeli duel, pošto su pri rezultatu 5:4 odbranili brejk loptu i rešili taj deo igre sa 6:4, a slična situacija desila se i u narednom setu koji je srpski dubl dobio identičnim rezultatom.

U trećem setu Ziki i Viktor su pri rezultatu 5:4 imali jednu meč loptu na servis Belgijanaca, ali nisu uspeli da je iskoriste, pa su potom srpski teniseri u narednom servis gemu izgubili svoj servis gem, a potom i set sa 5:7.

Srspki teniseri su u četvrtom gemu četvrtog seta imali dve brejk lopte, ali su se Belgijanci izvukli i izjednačili na 2:2. Naši su bili sigurni u gemovima na svoj servis, a novu priliku dočekali su u desetom gemu, kada su stvorili tri uzastopne meč lopte i realizovali su poslednju za konačnih 6:4 i 3:1 u setovima.

2024 © - Vesti online