Petak 01.02.2013.
15:38 >> 18:30h
klix.ba

Dodik ispsovao direktora BN TV

Predsednik RS-a Milorad Dodik
 

Dodik je na najvulgarniji način izvređao Trišića zbog vesti koje je njegova televizija objavila.

Prema rečima Trišića, povod za napade na njih je prenošenje vesti koje se ne dopadaju Miloradu Dodiku.

"BN televizija je samo prenela vest koju su objavili i drugi mediji o imovini Milorada Dodika. Pozvali smo ga za izjavu i sve to emitovali u Dnevniku. Sutradan je usledio poziv sa salvom uvreda i pretnji", ispričao je Trišić za beogradske medije.

Poslušajte tok razgovora:

Dodik: Ma j*** ti mater!

Trišić: Pa dobro, takav način komunikacije nema smisla, zaista.

Dodik: Šta nema smisla?! Snim'me, p*** ti materina, pa me pusti u Dnevnik. J*** ti majku, je l' ti jasno! Do sad' sam te poštovao, mislio sam da treba bit' korektan. J*** ti mater, imam dvije godine, j*** ti majku! Zdravo!

Udruženje osudilo Dodikov postupak

Udruženje BH novinari je najoštrije osudilo verbalni napad predsednika Republike Srpske Milorada Dodika na vlasnika bijeljinske BN televizije Vladu Trišića.

"Salvom najvulgarnijih psovki, pominjanjem majke i pretnjama, Dodik se obrušio na Trišića pošto je njegova TV objavila informacije o imovini koju poseduje predsednik RS, ne samo u tom entitetu već i u susednoj Srbiji", navodi se u saopštenju Udruženja BH novinari.

"Nije nikakva tajna - od ponovnog dolaska na političku scenu BiH i u javne institucije Republike Srpske, Milorad Dodik ne bira sredstva niti reči za obračun s novinarima i medijima koji se usude kritički izveštavati o njemu i njegovim postupcima", navodi se u saopštenju.

Udruženje BH novinari podseća da su se od 2007. do danas "na udaru Dodikovog bahatog ponašanja i njegovog jezika ulice" našli brojni mediji - od Federalne TV, BH RT, ATV, Oslobođenja, BN TV i agencije Beta.

2024 © - Vesti online