Petak 01.02.2013.
11:12
Vestionline

Da li je predstavnik EU pao na Albanku?

Najnovija dilema koja do nesanice muči pola Prištine i okoline - da li je vidljiva bliskost lepe Albanke i specijalog predstavnika EU Samuela Žbogara posledica "rada" na evropskim integracijama Kosova ili nešto treće?

Upoznati za "Vesti-online" tvrde da se ovaj diplomata, koji na Kosovu boravi tačno godinu dana, "ne odvaja" od, ni manje ni više, nego kosovske ministarke za evropske integracije u Vladi Kosova Vljore Čitaku. Dodaju i da se ovi "evropejci" često mogu videti zajedno na ručkovima u raznim restoranima, kao i da Samuel Žbogar ume i da svrati na večeru kod svoje koleginice koja živi u prištinskom naselju Ulpijana, pa poruče hranu iz restorana "Pišat".

Fotografi i novinari primetili su da je ovaj dvojac i pred kamerama neuobičajeno nasmejan. Nedavno su Vljora i njen dvadesetak godina stariji "kolega" nakon rušenja spomenika na pravoslavnom groblju u Prizrenu posetili ovaj grad gde ona nije skidala osmeh sa lica i uspela da pred kamerama nasemeje inače u javnosti uzdržanog slovenačkog diplomatu, čak i kada su bili u dvorištu spaljene crkve.

U poseti gradonačelniku Prizrena, zajedno su sedeli na kožnom dvosedu, pa je zameniku vlade Kosova Slobodanu Petroviću zapala stolica pored statue Adema Jašarija.

2024 © - Vesti online