Petak 01.02.2013.
12:00
S.A - Foto:

Uvek tamo gde je najteže

NEUMORNA: Rajka Tarlać

Odaziva se na apele, ali i sa puno poverenja prepušta da sami odlučimo kome je pomoć najpotrebnija. Ovoga puta u beogradsko Dopisništvo uputila je dva paketa puna garderobe i posteljine.


Poželela je da jedan pošaljemo Slavici Devidžić iz Zvečana na Kosovu, a da drugi predamo onome kome će to, prema našoj proceni, biti dragoceno.


Samohrana majka Slavica Devidžić, koja je sa šestoro dece tokom martovskog pogroma prognana sa svog ognjišta, sada živi u jednoj napuštenoj kući i jedva sastavlja kraj sa krajem.

Darovi iz Australije sigurno će joj dobro doći, baš kao i nekoj drugoj porodici sa Kosova gde ćemo uputiti i drugi paket kada pošiljke stignu u otadžbinu.
 

POZIV DONATORIMA


Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na e-mail adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta telefonom na br: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

2024 © - Vesti online