Četvrtak 31.01.2013.
19:50
Vestionline, Beta

Bekam potpisao polugodišnji ugovor s PSŽ-om

Postao pariski "svetac" - Dejvid Bekam

Kako prenosi "Skaj njuz" (Sky news), Dejvid Bekam je danas pre podne doputovao u Pariz privatnim avionom. Na konferenciji za novinare, engleski superstar je rekao da će njegova petomesečna plata ići u dobrotvorne svrhe, za dečiju bolnicu u Parizu.

Bekam je napustio američki LA Galaksi decembra prosle godine, posle šest godina i zatim je razmatrao ponude klubova širom sveta.

"Srećan sam, imam 37 godina i imao sam mnogo ponuda. Više nego ikada u karijeri. Pariz je uzbudljiv grad, ali sada ima i klub koji će biti jako bitan u narednih 30 godina. Želim biti deo nečega što raste velikom brzinom. Hoću da dam deo sebe budućnosti ove ekipe", rekao je Bekam.

On je odigrao 115 utakmica za reprezentaciju Engleske, a nastupao je za Mančester Junajted do 2003. godine, kada je otišao u Real Madrid, a zatim 2007. u LA Galaksi. Iz američkog kluba se u dva navrata vraćao u Evropu i po nekoliko meseci nosio dres Milana.

Vlasnici Pari Sen Žermena koji su iz Katara, uložili su više od 300 miliona funti u igrače od 2011. godine, kada su preuzeli taj klub.

2024 © - Vesti online