Sreda 30.01.2013.
20:15
Vestionline, B92

Šćepović doneo Partizanu prvu pobedu na pripremama

U golgeterskoj formi - Marko Šćepović

Gol za pobedu postigao je Marko Šćepović u prvom poluvremenu, sjajnim udarcem sa 18 metara. Napadač Partizana je tako i treću uzastopnu utakmicu bio strelac.

Pred meč sa Karpatima povredio se prvi golman Vladimir Stojković, umesto koga je na golu bio Nikola Petrović. Partizan je kontrolisao meč tokom svih 90 minuta, imao terensku inicijativu, nekoliko šansi, ali je iskoristio samo jednu.

Meč se igrao desetak minuta manje zbog nekoliko nestanaka struje, a iako su crno-beli i drugo poluvreme proveli na polovini terena rivala, a najbolje šanse su imali Aleksandar Mitrović i Ivan Ivanov, i Karpati su imali svoje šanse, međutim golman Petrović sačuvao svoju mrežu.

Partizan je u subotu poražen od švajcarskog Ciriha, u nedelju od ukrajinskog Sevastopolja, oba sa 2:1, a u ponedeljak od južnokorejskog Pohanga sa 3:1.

Nakon toga duela sa Karpatima, "crno-beli" će odigrati još četiri meča u Antaliji, protiv Admire (1. februar), Đangsu Saintija Dragana Okuke (3. februar), Liteksa koji vodi legendarni Hristo Stoičkov (5. februar) i bivšeg tima Ljubiše Tumbakovića Šandong Lunenga (6. februar) koje vodi Radomir Antić.

Partizan: Petrović - Marko Živković, Miljković, Ivanov, Aškovski - Smiljanić, Ilić (Knežević 59'), Brašanac, Eliomar Silva (Jojić 59') - Šćepović (Babić 59'), Mitrović (Marković 64'). Klupa: Živković, Stanković, Saša Marković, Jojić, Knežević, Babić.

2024 © - Vesti online