Petak 12.02.2010.
13:36
Vestionline

Kolubara domaćin u oba meča

'Krtice' prvi meč sa osvajačem kupa Rusije igraju u subotu od 19,30 časova, a drugi u nedelju u 20,30h. Ruski tim je prethodne dve sezone stigao do osmine finala Kupa pobednika kupova, dok je Kolubara 2009. i 2008. godine takmičenje završavala u trećem kolu.

"Nadam se da će tribine u subotu i nedelju biti pune i da će nam publika pomoći da ostvarimo naše ciljeve. Za ove utakmice počeli smo da se pripremamo na vreme, prikupili smo dosta materijala i informacijama o Rusima, i igrači znaju šta ih čeka. Kaustik je trenutno drugi klub u ruskom prvenstvu, iza sebe imaju brojne titule i igraju zaista vrhunski rukomet. Očekujem da pokažemo bar delić onoga što smo vežbali i trenirali, a rezultati će onda sami doći", rekao je trener lazarevačkog kluba Vladimir Dragićević.

"Na početku sezone mi smo zacrtali svoje ciljeve: duplu krunu u domaćem prvenstvu i uspeh u Evropi. Za nas je svaka utakmica kao finale i igrači treba tako da razmišljaju. Imamo kvalitet i to smo pokazali u dosadašnjem delu prvenstva, sada treba da realizujemo sve što smo trenirali i verujem da ćemo na kraju imati pozitivan skor", rekao je iskusni srednji bek Nedeljko Jovanović.

Kapiten Dušan Nenadić kaže da je cilj kluba bio da se sačeka proleće u Evropi.

"U tome smo uspeli. Sada nam se pruža šansa da zaigramo u 1/4 finalu Kupa kupova. Za nas kao klub i uopšte za srpski rukomet, ulazak u četvrtinu finala bio bi veliki uspeh i osveženje, naročito posle debakla naše reprezentacije“, istakao je Nenadić.
 

2024 © - Vesti online