Petak 12.02.2010.
12:58
Mondo. rs

VB: Luk, slanina i umetničko klizanje

 Prejeo se svega: Era u polusnu
 
U delu siromašnih nastala je čarka oko "miomirisa". Era, veliki sladokusac nacionalne kuhinje, shvatio je da Divnu, ali i ostale, pomalo nervira kada prostorije mirišu na beli luk i slaninu. Zato je tokom popodneva, makar i silom, pokušavao da jede što više, a žene su se zgražavale nad njegovom kulinarskom avanturom. Čak je i njegov prijatelj Bora stao na njihovu stranu, i pokušao da mu zabrani da "zamiriše" njihove prostorije.

Divna, Lepa i Sanja zatim su ogovarale Eru, posebno njegove očinske sposobnosti pokazane u zadatku sa bebom Milicom.


"Užasno je neodgovoran, celu noć sam ustajala zbog bebe, a on ništa", požalila se mama Lepa.

Neodgovoran otac: Era ne ustaje noću zbog bebe
 
Veliki Brat je u međuvremenu udario packu Bokiju, koji nikako ne može da se navikne na obavezno nošenje bubice, a često je i namerno skida. Pre nekoliko dana, iz istog razloga je sa Mladenom bio pozvan u ispovedaonicu (skidanje bubice je prekršaj u Kući), ali se izvukao rekavši da "nisu pričali ništa bitno".

"Neće se ponoviti", pravdao se "Trinaeska".

I pošto Zimske olimpijske igre počinju za samo dva dana, ukućani su dobili zimski, sportski i umetnički zadatak - umetničko klizanje! Opet će se boriti bogati protiv siromašnih, i to u tri kategorije, muški solo, ženski solo i parovi, a biće ocenjivani sa tehničkog i umetničkog aspekta.

2024 © - Vesti online